Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 18.03.2019

pluja idees imatge webDos nous cursos gratuïts per a emprenedors i empreses tindran lloc els dies 25 i 28 de març a Canet de Mar.

El pròxim dilluns 25 de març tindrà lloc el curs “Tècnica del mussol: descobreix d’on surten les idees de negoci” a la Masoveria de Vil·la Flora de 9.00 a 14.00 hores.

La finalitat d’aquest taller és descobrir d’on surten les idees per crear un negoci i quines fonts de generació d’idees poden servir per a estimular la imaginació. El curs comptarà amb una part teòrica on s’explicarà com es poden generar idees i els dos tipus de tècniques que hi ha: les intuïtives i les racionals. Després, durant la part pràctica, els participants generaran les seves pròpies idees.

El curs serà impartit per Santi Rius, expert en creativitat, potenciació del talent i assessorament estratègic de màrqueting online i social media que actualment treballa a la consultora CBT2000, SL.

El dijous 28 de març tindrà lloc el curs “La protecció de dades en l’àmbit de l’empresa” al CRTTT -l’Escola Universitària de Teixits de Punt- DE 15.00 a 20.00h.

Aquest taller pràctic té com a objectiu que els assistents aprenguin a dissenyar la seva pròpia política de privacitat. Per això els dóna a conèixer com s’ha de fer el tractament de dades personals per no incórrer a responsabilitats, quines mesures de seguretat ha d’aplicar l’empresa per tal de garantir la confidencialitat i la privacitat de les dades i quines clàusules s’han d’incorporar en els documents per a l’autorització al tractament.

Aquest curs estarà a càrrec d’Àngels Galiana Arranz, consultora especialista en dret i gestió empresarial.

Els cursos estan organitzats per l'àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Cartell taller tècnica del mussol - 2019

Cartell taller tècnica del mussol - 2019

Fitxer: taller_tecnica_del_mussol_1903.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 501,75 kB

Cartell taller protecció dades - 2019

Cartell taller protecció dades - 2019

Fitxer: Taller_proteccio_dades_1903.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 414,21 kB