Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dimecres
17.04.2019
19:00h
 
Ho organitza
Biblioteca P. Gual i Pujadas
Preu
Gratuīt
Tipus d'acte
Literatura

Asmaa Aouattah és llicenciada en filosofia per la Universitat Mohamed Ben Abdellah de Fes (Marroc); Māster en Construcciķ i Representaciķ d´Identitats Culturals, per la Universitat de Barcelona; Māster en Agents d´Igualtat d´Oportunitats, per la Universitat de Lleida. Treballa com a agent d´Igualtat al Consell Comarcal del Maresme, a Matarķ.

És conferenciant i tallerista en llengua i cultura amazigues, immigraciķ i igualtat de gčnere; traductora de l´amazic i a aquesta llengua en idiomes com el catalā, el castellā, el francčs i l´ārab. Codinamitzadora del programa ‘Migrades´ de Matarō Rādio, també ha estat membre de la coral Primavera per la Pau, i del grup motor del festival Diversita´t.

A L´Etern retorn, Asmaa Aouattah ens obsequia amb un recull de contes escrits amb una gran sensibilitat –sovint amb un punt d´ironia– on emergeixen histōries de persones de procedčncia amaziga i marroquina que viuen a Catalunya, records māgics del país dels ancestres, d´ales migrants, de somnis evaporats, de lluites per la vida i per la dignitat.

Relats, majoritāriament, de dones valentes i desacomplexades que necessiten tallar les cordes que les lliguen a l´opressiķ o que ja han tallat aquestes cadenes. Sempre amb el desig de mostrar olors i realitats difícils d´una banda i l´altra de la riba.

Cartell cicle Cultura i igualtat - abril 2019

Cartell cicle Cultura i igualtat - abril 2019

Fitxer: cicle_cultura_igualtat_1904.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 654,38 kB