Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Dijous, 07.03.2019

Davant l'actitud agressiva i verbalment violenta que van mostrar algunes persones dijous passat davant l'Ajuntament, contra un petit grup de menors migrats no acompanyats, des del Govern municipal les condemnem i rebutgem i fem una crida al seny i el civisme.

Les imatges que circulen massivament per les xarxes socials, posen de manifest que sota el paraigües d'una demanda de major seguretat ciutadana, fet totalment legítim, s'hi amaguen actituds xenòfobes clarament expressades per alguns dels congregats.

Per això demanem a la població que denunciï sempre que percebi actuacions delictives al municipi. La col·laboració ciutadana és indispensable per als cossos de seguretat. Però que no s'acusi sense fonaments i s'estigmatitzi col·lectius sencers només per la sensació que aquests ens generen.

Condemnem totes les actituds agressives, violentes i acusadores i demanem seny i civisme a tots els qui tenen el poder i la capacitat d'incidir en la nostra societat. Permetem-nos seguir sent el municipi integrador i acollidor que hem estat sempre.