Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Sunsi Móra ha estat seleccionat per participar en el programa STEAMcat
I l'Escola Misericòrdia com a centre de primària
PUBLICAT Dimarts, 27.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

imatge web tecnologia steamL'institut Sunsi Móra ha estat seleccionat per la Generalitat de Catalunya per participar a l'STEAMcat, un programa d'innovació pedagògica que té com a principal objectiu impulsar entre l'alumnat, les vocacions científiques i tecnològiques. 

El centre va presentar un projecte per optar a ser un dels 20 instituts de secundària que incloguin aquest programa en l'aprenentatge dels alumnes ja al curs 2018-2019. Finalment s'ha sabut que hi formarà part, per complir amb els criteris sol·licitats, entre els quals hi ha el d'incentivar un canvi metolològic cap a l'aprenentatge transversal amb interacció amb l'entorn potenciant les àrees STEAM, és a dir les dels àmbits científic, tecnològic, artístic i matemàtic, que fomentin el pensament crític i la creativitat.

El Sunsi Móra doncs, esdevindrà un centre referent a la zona pel que fa a aquesta metodologia. Igual que ho serà, en aquest cas com a centre de primària, l'Escola Misericòrdia, ja que hem sabut que també ha estat una de les escoles que imparteixen educació primària, escollides per aplicar la metodologia STEAM a les seves aules. En el cas de la primària, és posa de manifest que ja des de l'inici de l'etapa educativa és possible l'aprenentatge a partir dels quatre pilars de l'STEAM, que seran el nexe d'unió de la resta de matèries. Tot un repte que els centres educatius engeguen amb il·lusió i optimisme.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^