Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Masoveria amplia horari gràcies a la contractació de dos dinamitzadors juvenils
PUBLICAT Dilluns, 26.11.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

La MasoveriaL'equip de Joventut de l'Ajuntament s'ha reforçat aquesta tardor amb dos dinamitzadors. D'una banda en Manel, a través de la contractació de l'empresa TACC per a la dinamització juvenil i de l'altra, la Cristina, a qui s'ha pogut contractar gràcies a una subvenció del programa de Garantia Juvenil, que promou la contractació de joves amb estudis superiors.

La tasca de dinamització és bàsica per poder convertir La Masoveria en un espai referent per als i les joves i poder oferir-los recursos que puguin ser del seu interès. Aquestes contractacions han permès que l'horari de l'equipament pugui ampliar-se de nou. Així doncs, La Masoveria torna a estar oberta de dimarts a dissabte de 16.30h a 19.30h.

Dimarts i dimecres es destina l'espai exclusivament com a aula d'estudi i es dóna suport als alumnes que vénen i necessiten una mica d'acompanyament a l'hora de fer els deures i treballs de l'institut. També és un lloc ideal per fer treballs en grup. I el dijous, tot i que també s'utilitza l'espai com a aula d'estudi, es fa des d'un vessant més lúdic.

Divendres i dissabte La Masoveria és, exclusivament, un punt de trobada i de lleure, on hi trobareu jocs de taula, Play Station, futbolí i tennis taula, a més de diferents activitats que proposen els dinamitzadors.

I això no és tot. Amb els dinamitzadors, Joventut té presència quinzenal a les hores del pati dels dos centres de secundària, Lluís Domènech i Sunsi Mora, des d'on es fa dinamització, s'aporta informació que pugui ser d'interès dels joves i es pren nota de les seves inquietuds i necessitats.

horari Masoveria


       
Gràcies el suport de l'equip de dinamitzadors també s'aconsegueix més presència a les xarxes socials. I aquestes són:

facebook

facebook La Masoveria

facebook

facebook Ocupació, Formació i Garantia Juvenil

web

canetjove.cat

whatsapp

Número de WhatsApp  662655130
                   
 twitter   @CanetJove

instagram       @canetjove
       

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^