Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 19.11.2018

esplendid cartellDes del passat divendres i fins diumenge que ve, 25 de novembre, se celebra la segona part de la campanya de turisme ESPLÈNDID, de promoció dels municipis de Canet i Berga. Com ja vam fer al febrer, totes dues poblacions ofereixen promocions en un ampli ventall d'establiments de diferents tipologies, com restauració, allotjament, comerç i empreses d'activitats d'oci. I aquesta segona setmana a més a més, la campanya coincideix amb el black friday, que són els dies en què tot tipus de comerços d'arreu fan descomptes especials abans de la campanya pròpia del Nadal. 

A banda de les promocions i els descomptes, l'ESPLÈNDID també inclou l'organització d'espectacles i activitats obertes a tothom.

D´acord amb el funcionament de la campanya, l'import gastat per les persones que van visitar Berga o Canet durant la primera setmana de l'ESPLÈNDID, que es va celebrar del 26 de febrer al 4 de març de 2018, va quedar registrat en les seves targetes i, ara disposaran d´aquest saldo virtual per a gastar-lo a l'altra població.

Tota la informació la trobareu al web www.esplendid.cat. La campanya ESPLÈNDID està organitzada pels ajuntaments de Berga i de Canet de Mar, amb el suport de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà, i la Diputació de Barcelona.