ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El 25N es viurà intensament a Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 19.11.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest diumenge que ve, 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra la dona. Canet de Mar, a través de la Regidoria d'Igualtat i Participació ciutadana, ha elaborat un programa, que recull les activitats que organitza l'Ajuntament i també les diferents entitats locals.

Tots els detalls i l'actualització la publiquem a l'agenda del web i la difonem  a través de Ràdio Canet. Aquest és el programa:

Dilluns, 19 de novembre
Al matí, dues sessions de Teatre Fòrum Interactiu per als alumnes de 4t d'ESO i de Batxillerat dels centres educatius de Canet.

Dijous, 22 de novembre
A les 19.00 hores, Paca Sola, coordinadora de la companyia Comediants, donarà el tret de sortida als actes centrals del 25N. Es penjarà el domàs, que cedeix l'Associació de Dones Sàlvia, al balcó de l'Alcaldia i s'enlairaran globus de color lila.

Divendres, 23 de novembre
Al matí, nova sessió de Teatre Fòrum. En aquesta ocasió, adreçada als alumnes de 1r d'ESO.

A les 18.00 hores, s'impartirà un taller d'autodefensa femenina al gimàs de l'Institut Lluís Domènech. Cal inscripció prèvia a La Masoveria.

A les 19.00 hores, taula rodona sobre l'esport femení i la seva presència als mitjans de comunicació.

Dissabte, 24 de novembre
Al matí, taller d'autodefensa femenina al gimnàs de l'institut.

Diumenge, 25 de novembre
A les 10.00 hores, es donarà inici a la Cursa de la Dona, organitzada per l'Àrea d'Esports.

A les 12.00 hores, lectura teatralitzada, a càrrec dels alumnes del Batxillerat d'Arts Escèniques. Lectura del Manifest del 25N a càrrec de l'Associació de Dones Sàlvia i ballada de swing, amb classe oberta a càrrec de Joan i Kuky.

A les 18.00 hores, lectura del Manifest de la jornada a càrrec d'alumnes de l'Institut Sunsi Mora. Projecció de la pel·lícula "Flor del Desierto". Al CRTTT - Escola de Teixits.

Dijous 29 de novembre
A la Sala Ramon de Capmany, xerrada sobre la gent gran i la violència de gènere. Impartida pel Grup d'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra. 

Des del 22 al 25 de novembre, la façana de la Biblioteca s'il·luminarà de color lila. En totes les activitats, a les persones participants se'ls lliurarà una polsera de la campanya NO és NO.

díptic 25 N

díptic 25 N

Fitxer: AJUNTAMENT_CANET_DE_MAR_di__769_ptic_25N_2018_bo.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 838.03 kB

^