Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Servei de neteja viāria estrena nova maquināria
PUBLICAT Dilluns, 29.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El Servei municipal de neteja viāria ja compta amb la nova maquināria, prevista a la delegaciķ d'aquest servei al Consell Comarcal del Maresme. Es tracta d'un vehicle d'aigualeig i una escombradora. 

māquina aigualeigEl nou vehicle d'aigualeig, un model CityLav 2020 de Ros Roca, és una māquina ideal per a la neteja del carrer i sobretot per a les voreres, ja que té unes dimensions que la fan més manejable i li permeten arribar a espais reduīts. La barra davantera de rentat és telescōpica, per la qual cosa pot tractar superfícies des de 1,4 fins a 2,3 metres i permet regular la pressiķ de sortida de l'aigua. De la part superior del vehicle surt una mānega de 10 metres que pot treballar en un angle de fins a 360ē i facilita la neteja de racons i espais de difícil accés. A banda de tot aixō, presenta un motor de baixes emissions (Euro 6) i menor soroll que d'altres models (per sota dels 70 dB).

L'altra māquina adquirida, és una escombradora comptacte (model CityCat 5006 de Ros Roca), reforįa el sistema d'escombres del model anterior amb un sistema d'aspiraciķ molt potent. Les mides exteriors i la direcciķ assistida a les quatre rodes donen una ōptima manejabilitat i estabilitat. El potent sistema d'aspiraciķ de quč disposa i la mobilitat dels raspalls permeten llagues distāncies d'escombrat net i eficient amb una única passada. Al igual que el vehicle d'aigualeig, l'escombradora porta un motor de baixes emissions (Euro 6) i un sistema hidrāulic que comporta una reducciķ del soroll i del consum de combustible.

Tot dos vehicles compten amb noves tecnologies que permeten, des de la cabina, accionar i regular les diferents prestacions, així com el control i el monitoreig del funcionament, els consums, etc. La māquina d'aigualeig estā en funcionament des del passat mes d'agost, de manera que ja és possible veure-la pels carrers de Canet. Per tal d'aprofitar al māxim les seves característiques, durant uns mesos es reforįarā la neteja de les voreres, fent especial čmfasi en bancs, jardineres, pilones i racons de difícil accés.

Nova māquina medi octubre 2018

La nova escombradora acaba d'arribar i en menys d'una setmana ja la tindrem en marxa. Les seves prestacions i major eficācia permetran augmentar els quilōmetres de cada servei, aconseguint alhora uns millors resultats.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^