Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 04.10.2018

imatge web orquestra simfònicaCom ja us vam avançar al mes de juliol, aquest primer cap de setmana d'octubre, Canet acull el curs "Viu una experiència Simfònica". Es tracta d'una col·laboració de l'Orquestra de Mataró i l’Escola de Música de Canet, que es farà als espais del CRTTT - Escola de Teixits i que s'adreça a músics majors de 18 anys no professionals, per tal que experimentin, de primera mà, com funciona una orquestra simfònica professional.

Dissabte 6 i diumenge 7, els participants al curs, treballaran conjuntament amb l'Orquestra de Mataró. El resultat d'aquest treball el podrem veure, primer dissabte a les vuit del vespre al Pati de la Casa museu Domènech i Montaner. Allà, diferents components de l'orquestra oferiran una petita mostra de l'estil musical que omplirà l'església l'endemà. I és que diumenge a la tarda, a les 18.00 hores, l'Orquestra Simfònica de Mataró oferirà a l'esglèsia de Sant Pere i Sant Pau un gran concert de música clàssica.  

Una extraordinària experiència musical, tant pels participants al curs, com per a la població de Canet, que podrà gaudir-ho en un concert amb l'entrada lliure.

Cartell concert orquestra mataró - 2018

Cartell concert orquestra mataró - 2018

Fitxer: concert_orquestra_mataro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 491,74 kB