ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local llueix els nous uniformes establerts per la Generalitat
PUBLICAT Dimarts, 18.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

canvi uniforme policia local -caps 5 municipis-Des d'aquest estiu, el cos de la Policia Local vesteix d'acord amb la nova uniformitat, sorgida arran del procés d´homogeneïtzació dels uniformes dels 215 cossos de policia local de Catalunya en un sol model. Aquest canvi permet crear una imatge corporativa comuna als diferents cossos de policia de Catalunya, ja que és molt similar a la nova uniformitat del cos dels Mossos d'Esquadra.

Els canvis més visibles són a la camisa, que passa a ser de color blau marí amb distintius reflectants a les espatlles. Els detalls de l'uniforme, com botons o identificatiu del cos, són de color blanc. Amb el nou color fosc a la part superior, l'armilla antibales queda més discreta. El pantaló, també blau marí, és més flexible, la qual cosa permet una millor mobilitat de l'agent.També hi ha un folre extraïble per afavorir la regulació tèrmica. La nova uniformitat incorpora la Senyera a diferents localitzacions.

Els caps de les policies locals de Canet, han aprofitat una de les trobades de coordinació d'aquest estiu, per posar tots junts amb el nou uniforme. Canet, Calella i Sant Pol tenim un conveni de col·laboració efectiu en serveis de seguretat ciutadana. En aquesta trobada també hi eren presents els caps de Policia d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. D'esquerra a dreta: cap d’Arenys de Munt, sotscap de Canet de Mar, cap  de Sant Pol de Mar, cap de Canet de Mar, cap de Calella de la Costa, cap d’Arenys de Mar i sotscap d’Arenys de Mar.

^