Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fira d'enguany servirà per triar el cartell per l'any que ve
1r concurs de cartells de la Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dijous, 13.09.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Cartell Fira Modernista - 2018Per primera vegada, l’Ajuntament convocarà un concurs de cartells per seleccionar la imatge que anunciarà la Fira Mercat Modernista de l’edició de l’any 2019. La presentació del concurs la farà el coordinador de la Casa museu Domènech i Montaner, Salvador Munrabà, diumenge 16 a les 18.45 hores a la Sala Jardí de la Casa museu.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com és la Fira Mercat Modernista. La convocatòria d’un concurs de cartells promou el foment de la cultura entre la població i, a més a més, pot donar a conèixer i promoure el nostre municipi entre les diferents persones que hi participin.

Les bases reguladores específiques del concurs es faran públiques a partir del dilluns dia 17 a través de diversos mitjans de comunicació d’àmbit local, al tauler d’anuncis i web de l’Ajuntament www.canetdemar.cat, a la pagina web de Turisme www.turismecanet.cat i a les emissions de Ràdio Canet.

Us animem a participar !

Vegeu una mostra dels cartells de les onze edicions de la Fira.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^