Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El calendari del porta a porta es reparteix en diferents idiomes
PUBLICAT Dimecres, 22.08.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El calendari editat s'adreįa a la poblaciķ estacional, sobretot dels habitatges d'ús turístic. Des de l'abril passat, l'Ajuntament ha delegat les competčncies de recollida de residus i neteja viāria al Consell Comarcal. L'empresa encarregada del servei és RESMAR, una empresa mixta participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA.


Medi Ambient ha editat aquest estiu el calendari del porta a porta en 4 idiomes diferents: catalā, castellā, anglčs i francčs. S'adreįa als establiments turístics com ara cāmpings, hostals i hotels perō sobretot als habitatges d'ús turístic, que han augmentat molt al nostre municipi i que sķn ocupats majoritāriament per famílies estrangeres. Aquestes famílies han de reciclar igual que ho fan els habitants de Canet i per tant, els cal saber com ho fem per poder reciclar i treure cada dia el que toca.

Ajudeu-nos a difondre entre els visitants com reciclem a Canet de Mar. La colˇlaboraciķ de tots és important per aconseguir l'čxit del sistema de recollida que ens ha fet pioners a Catalunya i ens ha permčs superar el 70% de recollida selectiva de les diferents fraccions.

porta a porta en idiomes

porta a porta en idiomes

Fitxer: Flyer.canetRecicla_idiomes_17.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 1,38 MB

Delegaciķ de competčncies de recollida de residus al Consell Comarcal

A proposta de l'Ārea de Medi Ambient, el Ple municipal va aprovar, l'abril passat, la delegaciķ de competčncies de recollida de residus i neteja viāria al Consell Comarcal del Maresme.

L'execuciķ dels serveis es portarā a terme mitjanįant l'empresa mixta RESMAR, participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA, d'acord amb els resultats del diāleg competitiu efectuat pel Consell Comarcal l'any 2015.

La delegaciķ de serveis al Consell Comarcal per part dels ajuntaments permet una major eficičncia dels recursos municipals, grācies als avantatges que suposa, entre d'altres, acollir-se a les condicions econōmiques obtingudes pel Consell Comarcal mitjanįant agrupaciķ de les necessitats de diversos municipis.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament s'allibera de les tasques més rutināries, que s'assumeixen des del Consell Comarcal, sense perdre la informaciķ detallada i la visiķ general grācies al sistema de coordinaciķ establert amb els responsables del Consell Comarcal.

Servei de recollida de residus

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^