Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament es fa cārrec de l'aparcament de la riera Gavarra
PUBLICAT Divendres, 20.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

L’Ajuntament es fa cārrec des d'aquest juliol i de forma temporal, de la gestiķ de la concessiķ pública de l’aparcament de la riera Gavarra 4-14, que gestionava fins ara l’empresa adjudicatāria Invermercury. I ho fa arrel d'una  sentčncia del Jutjat Mercantil núm. 6 de Barcelona que va declarar extinguit el contracte de concessiķ. Davant la situaciķ de desempara i risc que provocava que ningú gestioni la concessiķ, el 4 de juliol l'alcaldessa ha signat un decret per assumir la gestiķ i que, en aquest cas, recau en la Regidoria d'Urbanisme.

Aparcament riera Gavarra - imatge d'arxiuUn cop l’Ajuntament n'ha assumit la concessiķ, s’han iniciat immediatament, des de la Regidoria d’Urbanisme i conjuntament amb el departament d'Intervenciķ municipal,  els trāmits per mantenir les assegurances, els contractes i la gestiķ de personal  i també renovar els contractes que ja havien caducat. El dia 11 de juliol es va convocar els propietaris de la concessiķ a una sessiķ informativa a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, per explicar-los la situaciķ i els canvis previstos. El regidor d’urbanisme, Lluís Llovet, va ser l'encarregat d'explicar l’estat actual i les gestions dutes a terme fins ara així com les accions futures que té previst dur a terme el Govern actual. L'Ajuntament vetllarā, durant el període transitori que s'enceta ara, pel bon desenvolupament de l'activitat amb total seguretat i normalitat.

Durant aquest mes de juny l’Ajuntament ja ha fet una intervenciķ de millora de més de 35.000€ a l'equipament i un cop ha passat a mans municipals s’han netejat els accessos a l’aparcament. El Govern mantindrā el contacte amb la Junta de propietaris de la concessiķ que va constituir-se fa mesos per vetllar per a la conservaciķ i els serveis de la concessiķ.

Els propietaris i llogaters han d’abonar, a partir de juny,  les quotes a l’Ajuntament  que serā qui gestioni provisionalment la concessiķ fins que es resolguin els trāmits judicials que calguin. Els impresos de domiciliaciķ s'estan enviant aquests dies als abonats. També els trobareu en paper a l'Oficina d'Atenciķ al Ciutadā de l'Ajuntament.

L'aparcament públic de la riera Gavarra va ser inaugurat el 30 de juny de 2006. Va ser la primera de les tres obres fetes a l'actual plaįa Universitat. Les altres dues, el Centre d'Atenciķ Primāria i la prōpia plaįa Universitat. Va entrar en funcionament el 31 de juliol de 2006.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^