Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Esports manté les millores a les instal·lacions esportives i les prepara per a l'estiu
PUBLICAT Dimarts, 29.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

La regidora d'Esports, Sílvia Tamayo, manté les visites periòdiques a les instal·lacions esportives. Ho fa acompanyada del tècnic de l'Àrea i si s'escau, d'altres regidors afectats per les actuacions de manteniment i millora o per representants de les entitats que tenen seu a cada equipament.

A principis de maig, han estat al Pavelló d'Esports i aquesta setmana passada, s'ha visitat el Camp de Futbol Municipal. En aquesta ocasió hi han anat acompanyats dels representants de la nova junta del Canet Futbol Club. Han pogut veure totes les instal·lacions de l'equipament i valorar les millor que calen de cara al campus d'estiu i també de cara a la temporada que ve. Entre les feines a fer hi ha el canvi de caldera de gasoil per una de gas, així com treballs de pintura.

També s'ha visitat el passeig Marítim, en aquest cas acompanyats del regidor d'Obres i del cap de la Brigada de Serveis, per valorar l'estat dels aparells del circuit d'exercici físic i quines millores s'hi poden fer perquè es pugui utilitzar regularment.

camp de futbol 2018visita instal·lacions passeig 2018

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^