Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 18.11.2016

Votació DesTAPA - 2016Ahir es va celebrar el sorteig d’un àpat per a dues persones a la Fàbrica Moritz, premi de la 1a edició DesTAPA Canet. També es va saber quina era la tapa més votada pels participants al concurs.

Es van recollir 80 llibrets en els diferents establiments que participaven amb les seves tapes. Als llibrets  es podia votar la tapa preferida de totes les  tastades.

La millor Tapa va ser la del BAR PIZZERIA LA PLAÇA DE LA LLENYA amb la tapa LA LLENYA, bacallà confitat sobre espigó de patates de romesco, ametlla d’allioli i oli de cibulet.  Va obtenir 28 votacions. En segon lloc, va quedar la Tapa BLING, combinació de gustos i textures d’A MEDIA LUZ RESTAURANT, seguits de la tapa de l’establiment EL MÓN DEL JABUGO i MASSAMARE SANDWITXERIA.

El Premi Honorífic per a l’establiment és l’adhesiu d’establiment guardonat amb la Millor Tapa 2016 del DesTAPA Canet.

El llibret guanyador del sorteig d’un àpat per a dues persones a la Fàbrica Moritz va ser el del sr. Lluís Espinosa. El requisit era tenir un mínim de 8 establiments segellats per participar. El premi té validesa de 30 dies des del lliurament al guanyador que es farà la setmana vinent, amb la presència d’un representant de Moritz.

Felicitats als guanyadors i a tots els establiments participants per l’èxit d’aquesta 1a edició DesTAPA Canet!