Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 11.11.2016

Mostra literària del Maresme 2016Aquest 2016, el nostre municipi és l'escollit per acollir l'acte de lliurament de premis de la XXXIII Mostra Literària del Maresme. L'Àrea de Cultura ha estat l'encarregada de preparar l'acte, que es fa aquest diumenge i que acull representants de 21 pobles de la comarca. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, l'acaldessa Blanca Arbell i el regidor de Cultura Quirze Planet, seran els encarregats de presidir-lo. Comptarà amb la participació activa del grup Tastacontes, que ens llegiran fragments de l'escriptora Montserrat Roig, per tancar la commemoració dels 25anys de la seva mort. També es repartirà el llibre amb el recull de les obres guanyadores del Premi literari, la coberta del qual ha estat dibuixada pel canetenc Adrià Pérez.

Aquesta edició, el certamen ha tingut un rècord de participació. Inclou les modalitats de poesia i prosa i els participants estan classificats per edats. També es donen dos premis extraordinaris, el de microrelats i el de relats breus per a discapacitats intel·lectuals.

Aquest any, com a novetat, l'acte de lliurament de premis es podrà seguir en directe pel canal youtube del Consell Comarcal.

Serà a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, diumenge 13 de novembre a partir de les 11.30 hores.