Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
L'Ajuntament requereix SOREA a abonar als canetencs un increment del rebut de l'aigua no aprovat
PUBLICAT Dimarts, 28.06.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

- La companyia de l’aigua SOREA va aplicar als rebuts de l’aigua dels abonats de Canet de Mar durant els trimestres 2n, 3r i 4t de 2015 una tarifa que no corresponia amb la que s’havia fitxat.

- L'estudi de l'Ajuntament, que rebaixava un 6% del preu de l'aigua, va tenir l’aprovaciķ de la Comissiķ de Preus de Catalunya.

- Ara els canetencs veuran retornat l'import a la factura de juliol.


 
La companyia de l’aigua SOREA va aplicar als rebuts de l’aigua dels abonats de Canet de Mar durant els trimestres 2n, 3r i 4t de 2015 una tarifa que no corresponia amb la que s’havia fitxat.

L’any 2012, l’Ajuntament va fer un estudi sobre la tarifa que SOREA aplicava als seus abonats i va considerar que es podia fer una rebaixa d’un 6% en els rebuts. Al 2013 va enviar l’estudi a la Comissiķ de Preus de Catalunya i aquesta va acceptar la rebaixa. SOREA va canviar tarifa, perō va fer un recurs. Al no tenir resposta de la Comissiķ de Preus de Catalunya va considerar que les tarifes estaven suspeses i a partir del segon trimestre de 2015 va aplicar las tarifes anteriors a la rebaixa.

Al resoldre la Comissiķ de Preus de Catalunya el recurs presentat per SOREA contra les tarifes del 2013, l’Ajuntament va requerir el retorn als abonats del que s’havia cobrat en excés.

Per regularitzar aquesta anomalia, el rebut de l’aigua del mes de juliol, corresponent al període abril/maig/juny de 2016, tindrā l’abonament de la diferčncia entre la tarifa cobrada i la que s’havia d’haver imputat als tres trimestres de 2015.

Informaciķ relacionada:

La Comissiķ de Preus dķna la raķ a l'Ajuntament i no aprova l'augment d'un 15% en el rebut de l'aigua

Comunicat de l'Ajuntament respecte la factura de l'aigua del primer trimestre de 2013

L'Ajuntament elabora un nou estudi de preus de l'aigua

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^