Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Normalitat en el desenvolupament dels actes de Carnaval a Canet de Mar
PUBLICAT Dilluns, 08.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

L'Alcaldia ha acceptat la renúncia de l'inspector en cap del cos Policial. L'inspector ha manifestat la incapacitat d'assegurar la presčncia policial als actes especials i ha decidit renunciar al cārrec. El Govern treballa per aconseguir un acord que desencalli el conflicte laboral que provoca malestar entre els treballadors i fa que calgui una revisiķ acurada i justa per tota la plantilla.

El Govern municipal felicita totes les persones que han participat en els actes de la celebraciķ del CARNAVAL pel correcte desenvolupament de la rua infantil i la rua de Carnaval. Malgrat la dificultat de coordinar la seguretat d'un esdeveniment d'aquesta magnitud, l'Ajuntament ha pogut tirar-lo endavant, grācies a la implicaciķ i la bona feina de policies locals, voluntaris i entitats.

L'alcaldessa ha rebut la renúncia al cārrec de l'inspector en cap Joan Carles de Blas, renúncia que és efectiva des d'aquest dilluns 8 de febrer. L'inspector, que cobria la plaįa interinament, s'ha manifestat esgotat per al compliment de la tasca policial amb els mitjans disponibles. No es veia amb la capacitat d'assegurar la presčncia policial als actes requerits i ha decidit renunciar al cārrec. Ara perō, comenįa una nova etapa en quč cal arribar a un acord que satisfaci tothom i prioritzi el ciutadans i el servei que l'Ajuntament els ha de prestar.

El Govern manté la voluntat de desencallar el conflicte laboral que provoca malestar entre els treballadors i fa que calgui una revisiķ acurada i justa per tota la plantilla. De fet, la negociaciķ és oberta i activa en aquest sentit.

De moment i de forma provisional, al capdavant del cos tčcnic hi haurā el sergent Jesús Martínez.

El Govern municipal treballarā per l'entesa de totes les formacions polítiques per tal de seguir arribant a acords sobre quin cos policial necessita Canet i quina ha de ser la seva gestiķ.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^