Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 28.08.2015

Repte Josep Cortès - 2015El dilluns 31 d’agost  a les 18.00 hores, Josep Cortés tornarà a casa, després de més de tres mesos caminant arribarà al passeig Marítim a l’alçada del Neptú.

Ha visitat diferents comunitats, va començar per la valenciana i caminant, caminant va passar per Andalusia, Extremadura, Castella-Lleó, Galícia, Astúries, Cantàbria, Euskadi, Navarra i Aragó, per vorejar la península i tornar a Canet de Mar després de més de 4.000 quilòmetres de viatge. La fita a aconseguir era fer en 100 dies 4.000 km caminant en solitari. 

Amb els escrits i les imatges que hem anat publicant al llarg del seu viatge, hem pogut observar que, si bé les caminades seran en solitari, les rebudes que tenia als diferents pobles i ciutats pels quals passava eren molt emotives i que s’ha pogut sentir recolzat per moltes persones.  

La volta de Josep Cortés a la Península ha estat una cursa en solitari i solidària per  recaptar diners en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer i el seu projecte per l'atenció sanitària i el recolzament per a persones amb malalties infeccioses.  A través del web www.migranodearena.org, encara teniu l'opció de fer donatius per aquest projecte.

Per saber més del viatge d'en Josep Cortés: cliqueu aquí

Tornada Josep Cortés - agost 2015

Tornada Josep Cortés - agost 2015

Fitxer: tornada_josep_cortes_0815.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 3.4 MB