Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 02.02.2005

Aquest 2005 el Carnaval ha començat aquest dissabte amb la concentració més gran de gent amb un barret de paper al cap. La riera Sant Domènec es va omplir de festa per inaugurar el Carnestoltes 2005. La Plataforma Canet Hiperactiu va aprofitar la festa per repartir El Populatxo, un diari que, seguint l'estil de l'any passat, presenta notícies tant diverses com inversemblants amb un to irònic i desenfadat que no deixa indiferent ningú ni s'oblida de cap polític local o personatge rellevant

Aquest dijous 3 de febrer celebrarem dijous gras. A l'envelat de Vil.la Flora a dos quarts de nou del vespre, lectura de poemes eròtics, truites i botifarres.

rua carnaval 2004 Divendres tindrà lloc la rua infantil. Sortirà del carrer Josep Móra i baixarà fins a la riera Sant Domènec. Després, a les 7 del vespre, la cercavila de l'Arribo de Carnestoltes, que anirà des de la riera Pinar fins al carrer Ample.

Dissabte hi haurà la rua de Carnaval que també circularà per les rieres de Canet. I al vespre, l'orquestra Swing Latino, animarà el sopar ball que es farà a les 10 a l'envelat.

Diumenge serà el torn del ball infantil de Carnaval, també a l'envelat, a les 6 de la tarda amb l'espectacle Gresca fresca de Lluís Pinyot.

El Carnestoltes 2005 acabarà, com cada any, amb l'enterrament de la sardina. Serà el dimecres dia 9 a partir de les 7 de la tarda a la riera Sant Domènec. Tot el dia tindrà lloc la vetlla mortuòria a l'Ajuntament.

Informació publicada el dimecres 2 de febrer de 2005