ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar serà espai de rodatge de la sisena temporada de Joc de Trons
PUBLICAT Dijous, 09.07.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Juego de Tronos - foto movistar prensaLa cadena nordamericana de televisió HBO ha emès aquest matí un comunicat oficial informant que Canet de Mar serà espai de rodatge de la sisena temporada de l'exitosa sèrie Joc de Trons. Encara no s'han desvetllat els detalls del rodatge, només que s'ha escollit l'entorn del Castell de Santa Florentina i que s'inclourà dins la sisena temporada de la sèrie, que comença a rodar-se aquest mes de juliol a Belfast.

De moment, des de l'Ajuntament s'han mantingut els primers contactes a nivell informatiu i estem pendents que des dels serveis de producció de la cadena a l'Estat espanyol, que són a càrrec de la productora Fresco Films, es registri la petició formal de rodatge al municipi. 

Game of Thrones (títol original de la sèrie) està basada en els llibres bestseller de gènere fantàstic Cançó de gel i foc, de l'escriptor George R.R. Martin. Aquest juny ha conclòs el rodatge de la cinquena temporada, que entre d'altres ciutats s'ha fet a Sevilla. Al juliol comença el rodatge de la sisena temporada i les darreres setmanes hem vist com la ciutat de Girona era escollida espai de rodatge. També ho és Peñíscola i avui, juntament amb el Castell de Santa Florentina de Canet de Mar, s'ha confirmat que es rodarà al Castillo de Zafra de Guadalajara, a la Alcazaba de Almería i al Parque Natural de la Bardenas Reales, a Navarra.

L'alcaldessa Blanca Arbell, en declaracions als mitjans, ha manifestat que aquesta és una magnífica oportunitat de promoció per a la nostra vila. Estem parlant d'una sèrie que compta amb milions de seguidors arreu del món.

Comunicat de Movistar +

^