Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Comunicats oficials
PUBLICAT Divendres, 03.07.2015

Arran de les notícies aparegudes aquests darrers dies, l’Ajuntament vol transmetre a la població, els visitants i els assistents al festival Canet Rock 015, que celebrem aquest dissabte, 4 de juliol, un missatge de tranquil·litat respecte al dispositiu de seguretat que donarà cobertura a tot l’esdeveniment.

La seguretat està garantida i no hi haurà cap mancança en aquest sentit en tota la durada del festival, d’acord amb el que ja estava previst quan es va muntar el dispositiu de seguretat.

L’Alcaldia ha rebut aquest dijous, 48 hores abans de l’inici del dispositiu de seguretat, un escrit dels membres del cos de la Policia Local de Canet que es prestaven voluntàriament al servei extraordinari pel Canet Rock, notificant la seva negativa en bloc a assistir-hi. 

Davant d’aquesta notificació, l’Alcaldia, per garantir el dispositiu, ha sol·licitat col·laboració a la Conselleria d’Interior, que s’ha compromès amb Canet a cobrir l’esdeveniment amb efectius del cos de Mossos d’Esquadra.  

La negociació pel conveni col·lectiu dels treballadors fa anys que s’està duent a terme. Cal una revisió,  perquè aspectes com ara el pagament de serveis extraordinaris fet fins ara, comptin amb un informe favorable de la Intervenció municipal, ja que amb l’actual conveni no hi ha empara legal. L’Equip de Govern ha manifestat el compromís de resoldre aquest conflicte, però malgrat els esforços que s’han dut a terme, també per part de l’actual regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Marín, no ha estat possible evitar aquesta mesura de força en una situació en què la seguretat pública és prioritària. 

En cap cas posem en dubte la professionalitat de la plantilla de la Policia Local de Canet. En breu estem convençuts que arribarem a un acord que ens permetrà treballar amb tranquil·litat i avinença.
 

Notícia del 4/7/15 - Acord i resolució conflicte amb la Policia Local