Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dijous
20.01.2005
20:00h
 

Del 20 de gener al 2 de febrer de 2005

Inauguració, el dijous 20 de gener, després de la conferència del senyor Miquel Pueyo a l'Escola de Teixits de Punt sobre la situació actual del català.
Un cop acabada la conferència i la presentació de les parelles del programa Parlem una estona, s'anirà fins a la Sala Municipal d'Exposicions per inaugurar plegat aquesta exposició.

Aquesta exposició sobre la llengua en l'etiquetatge de les grans marques ensenya quin ús fan de diferents llengües comparables al català algunes multinacionals en l'etiquetatge dels seus productes comercials i quina és la situació del català respecte aquests mateixos productes en el territori de parla catalana. Així doncs, vol mostrar com es comporten les multinacionals quan trien la llengua per etiquetar els seus productes a l'estranger i comparar-ho amb el que fan als Països Catalans.

Les etiquetes provenen de països amb plurilingüisme oficial o bé amb llengües que tenen un nombre de parlants similar o inferior al català com són Bèlgica, Suïssa, Dinamarca, Estònia, Islàndia, Finlàndia, Hongria, Eslovènia, Croàcia, Grècia, Israel i Quebec.

Podeu veure aquesta exposició fins al 2 de febrer.
 

Horari:
de dilluns a dissabte, de 19.00 a 21.00 hores
diumenge de 12.00 a a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores