Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Documents
 

Què és?

És un projecte d´intercanvi lingüístic i cultural entre catalanoparlants i nouvinguts que vulguin familiaritzar-se amb la llengua catalana i millorar-la. Consisteix a posar en contacte una persona que parli català amb una altra que tingui la voluntat d´aprendre´l. L´objectiu és mantenir converses d´una hora setmanal, durant 10 setmanes, en horaris concertats entre la parella.

Per a què serveix?

La iniciativa pretén que totes les persones que viuen a Catalunya tinguin l´oportunitat de conèixer el català i que s´hi pugui expressar. També té la intenció d´aconseguir un enriquiment cultural mutu fent conviure persones de cultures diverses per conèixer-se i entendre´s millor. Vol que el català sigui la llengua de relació habitual entre tots els catalans, independentment de la seva procedència.

A qui va adreçat?

S´adreça a les persones vingudes al nostre país que tinguin ganes de parlar en català; i a catalanoparlants que vulguin conèixer gent d´altres cultures.

Com puc participar-hi?

Tant si sou entitats com persones a títol individual amb ganes de col·laborar només heu de posar-vos en contacte amb l´oficina de català, la Biblioteca P. Gual i Pujadas, Vil·la Flora o l´IES Lluís Domènech i Montaner.


Oficina de Català de l'Ajuntament
c/Ample, 11
Telèfon: 93 794 39 40
a/e: umberthi@canet.diba.es
Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores