Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Tens temps fins al 30 de novembre
PUBLICAT Dimarts, 11.11.2014

Cartell instagram bibliotecaLa Biblioteca P. Gual i Pujadas és a punt de celebrar els seus 95 anys d'història. En concret l'efemèride tindrà lloc el dia 8 de desembre. Entre les activitats que serviran per commemorar-ho, veu la llum un nou concurs, l'Instants Instagram. S'adreça, com diu el nom a tots els aficionats a la fotografia i que tinguin un perfil a la xarxa social Instagram. 

Totes les fotografies que vulguin formar-ne part han de publicar-se als propis perfils amb l'etiqueta #biblioquè14. La temàtica doncs, gira al voltant de la Biblioteca i tot el que hi té a veure, llibres, contes, activitats, espais, lectures ...

Terminis  i premis

El període de participació ja és obert i s'allargarà fins al 30 de novembre. Entre els dies 3 i 16 de desembre es podrà votar. Hi haurà dos premis, un que triarà directament el Jurat i un que s'escollirà per votació popular. Tots dos estan dotats amb 60 euros. Pel vot popular, la Biblioteca crearà un àlbum al seu facebook i qui en sigui seguidor podrà votar-les fent un clic a l'opció m'agrada. El Jurat estarà format per persones vinculades al món de la fotografia i un representant de l'Ajuntament de Canet.

El veredicte es farà públic el dia 19 de desembre a les 20.00 hores, dins l'acte The Short film day: projeccions gratuïtes de curtmetratges infantils o per a adults per tal d'apropar-los a tot tipus de públic. També se'n farà difusió a través dels canals habituals de la Biblioteca: facebook, Biblioteca virtual, web de l'Ajuntament i a la pròpia Biblioteca.

Bases concurs instagram Biblioteca

Bases concurs instagram Biblioteca

Fitxer: BasesInstagram2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.59 MB

Vegeu també com vam celebrar els 90 anys de la Biblioteca