Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
Tens temps fins al 30 de novembre
PUBLICAT Dimarts, 11.11.2014

Cartell instagram bibliotecaLa Biblioteca P. Gual i Pujadas Ús a punt de celebrar els seus 95 anys d'hist˛ria. En concret l'efemŔride tindrÓ lloc el dia 8 de desembre. Entre les activitats que serviran per commemorar-ho, veu la llum un nou concurs, l'Instants Instagram. S'adreša, com diu el nom a tots els aficionats a la fotografia i que tinguin un perfil a la xarxa social Instagram. 

Totes les fotografies que vulguin formar-ne part han de publicar-se als propis perfils amb l'etiqueta #biblioquŔ14. La temÓtica doncs, gira al voltant de la Biblioteca i tot el que hi tÚ a veure, llibres, contes, activitats, espais, lectures ...

Terminis  i premis

El perÝode de participaciˇ ja Ús obert i s'allargarÓ fins al 30 de novembre. Entre els dies 3 i 16 de desembre es podrÓ votar. Hi haurÓ dos premis, un que triarÓ directament el Jurat i un que s'escollirÓ per votaciˇ popular. Tots dos estan dotats amb 60 euros. Pel vot popular, la Biblioteca crearÓ un Ólbum al seu facebook i qui en sigui seguidor podrÓ votar-les fent un clic a l'opciˇ m'agrada. El Jurat estarÓ format per persones vinculades al mˇn de la fotografia i un representant de l'Ajuntament de Canet.

El veredicte es farÓ p˙blic el dia 19 de desembre a les 20.00 hores, dins l'acte The Short film day: projeccions gratu´tes de curtmetratges infantils o per a adults per tal d'apropar-los a tot tipus de p˙blic. TambÚ se'n farÓ difusiˇ a travÚs dels canals habituals de la Biblioteca: facebook, Biblioteca virtual, web de l'Ajuntament i a la pr˛pia Biblioteca.

Bases concurs instagram Biblioteca

Bases concurs instagram Biblioteca

Fitxer: BasesInstagram2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 1,59 MB

Vegeu tambÚ com vam celebrar els 90 anys de la Biblioteca