Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 16.11.2004

Diumenge 14 de novembre ha tingut lloc a l'Escola de Teixits la celebració a Canet de Mar dels 25 anys d'ajuntaments democràtics.

Actes 25 anys de democràcia
Presidien l'acte els alcaldes de la democràcia, des del 1979 fins avui: Antoni Cruanyes Becana, Josep Rovira Fors, Ibis Puig Valls i Joaquim Mas Rius. Hi faltava l'ex alcalde Francesc Garcia, a causa de la mort d'un membre de la seva família.

L'Aula Magna de l'Escola de Teixits va quedar petita, ja que hi van assistir la pràctica totalitat dels canetencs i canetenques que han estat regidors i regidores durant aquests 25 anys. Es va fer recordança dels regidors que han mort en aquest període. Molts d'ells estaven representats per familiars.

Actes 25 anys de democràciaL'acte va comptar amb la intervenció del primer alcalde de la democràcia, Antoni Cruanyes i de l'avui alcalde de Canet, Joaquim Mas. Cruanyes va recordar com estava Canet quan ell va arribar a l'alcaldia, va fer un repàs de la feina feta durant aquells anys i va agrair a tothom l'esforç i la dedicació esmerçada. L'ex alcalde no va poder evitar l'emoció quan va recordar els regidors que van governar amb ell i que ja han mort.

Joaquim Mas va fer èmfasi en la importància d'aquest període democràtic i en el que aquesta paraula significa. Va voler ressaltar l'abisme que hi ha entre el pressupost municipal de l'any 1979 i el d'avui. Els temps han canviat i això s'ha reflectit en les inversions i les necessitats de la població. Mas també va fer referència al fet que cal un nou Estatut per aconseguir, entre tots, el reconeixement que mereixem com a poble.

Els alcaldes, l'alcaldessa i els regidors i les regidores van rebre, de mans del secretari de la corporació, el senyor Marcel.lí Pons, un certificat commemoratiu de l'efemèride.

25 anys de democràciacàrrecs electes

L'acte va acabar amb una fotografia conjunta al pati de l'Escola de Teixits.

Informació publicada el dimarts 16 de novembre de 2004