Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 10.11.2004
La jutgessa d'Arenys de Mar va arxivar, l'abril passat, les acusacions que el senyor Manuel Fernández Alonso havia interposat per prevaricació i falsedat documental contra l'alcalde i diversos regidors de l'Ajuntament. Ara, l'Audiència Provincial de Barcelona ha ratificat aquesta decisió i obliga de nou el querellant a pagar els costos de tot el procés judicial

L'Audiència Provincial, com ja va fer el jutjat d'instrucció número 6 d'Arenys de Mar, alliçona el querellant, sobretot tenint en compte que ja hi ha hagut una resolució judicial a favor de l'Ajuntament. El senyor
Fernández Alonso, tot i rebre la resolució de l´abril on se l´obligava a pagar els costos del procés judicial i es considerava temerària la seva acusació perquè estava interposada amb la finalitat d´instumentalitzar uns fets abocats “inexorablement” a l´absolució, ha presentat la querella a l´Audiència Provincial.

L´Audiència Provincial ratifica doncs que l´actuació municipal ha estat la correcta, justa i d´aplicació a qualsevol ciutadà o ciutadana amb els mateixos interessos particulars que el querellant. Cita a més a més, que el senyor Fernández Alonso haurà de pagar de nou els costos del procés judicial perquè els querellats no hagin de patir, si més no en la part econòmica, l´assetjament procesal de qui “capritxosament decideix utilitzar un procés que ja li ha estat advertit que és inviable”.

Aquest Ajuntament ja va publicar el 5 de maig de 2004, una nota de premsa de la resolució de la jutgessa d´Arenys de Mar on informàvem dels fets.

Els responsables municipals manifesten de nou la seva satisfacció per la resolució de l´Audiència Provincial de Barcelona, però lamenten el cost personal i sobretot l´institucional d´actuacions com aquesta.

D'aquesta resolució judicial se´n va donar compte al Ple Extraordinari del dijous 4 de novembre de 2004.


Informació publicada el dilluns 15 de novembre de 2004