Amb l'arribada del bon temps es dóna inici a un canvi de productes de l'horta. Ara arriba el torn del pèsol, perquè, tot i que n'hi ha tot l'any es cullen en aquesta època i és quan són més bons i dolços. Canet, com no pot ser d'altra manera, hi participa activament. Així, tenim un bon grapat de restaurants que ja tenen a punt els plats de temporada. A partir d'aquest dijous, 13 de març i fins al 30 d'abril, podreu degustar plats amb el pèsol fresc i collit al Maresme com a protagonista.
Us convidem a tastar-los !
I dins de les activitats que es faran al voltant de les Jornades gastronòmiques del pèsol, a Canet celebrarem un tast el diumenge 6 d'abril. Serà a la riera Sant Domènec i coincidirà amb la celebració de la fira d'artesania de l'abril i la trobada de plaques de cava. A les jornades hi participen els restaurants A media luz, 6Q restaurant, El Parador de Canet i Massamare restaurant & sandvitxeria i el tast del dia 6 està organitzat pel col·lectiu Canet a l'Olla.
Informació sobre les jornades del Pèsol - 2014 Fitxer: Pesol2014_Web.pdf Format: Acrobat-PDF |