Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 23.12.2013

Avui, 23 de desembre a les 19.00 hores, Comediants presenta un doble CD amb la banda sonora dels 40 anys d'història de la companyia teatral. Amb l'edició del CD ha col·laborat la Fundació SGAE i és a la seva seu, passeig de Colom 6 de Barcelona, on es farà la presentació.

2013 ha estat l'any del 40è aniversari de Comediants i aquest CD serà el treball final d'una sèrie d'activitats que han organitzat per celebrar-ho.

Els autors de les 70 peces de música que han format  han estat  Ramon Calduch, Carles Elmeua, Enric d´Armengol, Michael Weiss, Quim Mas, Jordi Golmayo, Pep Pascual, Saki Guillén, Carles Santos, Pep Gol, Joan Albert Amargós, Eduard Altaba, Jordi Sabatés, Ferran Martínez, Jero Castellà, Gani Mirzo, Eloi Baudimont, Jaume Bernadet y Endika Esteban & Francesc Font, Aquestes són les cançons de tots els espectacles de la companyia com Non Plus plis la seva primera obra de l'any 1972, Sol solet, Dimonis, El llibre de les bèsties, el foc de la festa , l'arbre de la memòria, i moltes altres més

La música als espectacles de Comediants és tan important com el fet teatral, es considera un binomi inseparable. És un procés de creació col·lectiu amb la barreja de molts llenguatges artístics.