Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 20.09.2004

El divendres 27 d'agost, poc abans de les 10 del matí, la Policia Local de Canet va rebre fins a sis trucades telefòniques de diversos ciutadans que alertaven de la presència d'un home jove pels voltants del carrer Verge de Montserrat que estava protagonitzant incidents greus a la via pública i a l'interior d'un dels bars de la zona.

Dues dotacions de la Policia Local es van desplaçar al lloc i van identificar a J.C.G.G, de 26 anys i veí de Canet, que anava increpant la gent i creava forts aldarulls, alterant l'ordre públic.

Es dóna la circumstància que el jove portava a la mà una bossa de plàstic, amb una quantitat indeterminada de bitllets.

Quan els agents van intentar dialogar amb ell per esbrinar els fets i conèixer la procedència dels diners, l'home els va amenaçar de mort i fins i tot va agredir un dels agents, fent-li una lesió a la cama.

L'individu en qüestió va ser immediatament detingut per atemptat, resistència i lesions als agents de l'autoritat i posat a disposició judicial. Entre els efectes personals, es va comisar la bossa de plàstic esmentada on hi havia 63.770 euros fraccionats en bitllets de curs legal, que posteriorment van ser lliurats, juntament amb el detingut, al jutjat de guàrdia.

 
Informació publicada el 13 de setembre de 2004