Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 11.11.2013

Reconeixement policiesAquesta passada setmana, l'Ajuntament de Canet de Mar ha acollit l'acte de reconeixement públic a dos membres de la Policia Local, per la seva actuació en un cas d'aturada cardiorespiratòria fa uns dies a Canet. Els policies van salvar la vida a un canetenc que havia patit una aturada. El van reanimar mentre no arribaven els serveis d'emergències mèdiques.

L'agent Aurora Sebastian i el caporal Ferran Terrones van assistir, juntament amb companys del cos local, a un curs de formació sobre RCP-DEA per poder utilitzar els desfibriladors automàtics. Van poder posar en pràctica aquesta formació el dia que es va rebre una trucada en què es demanava ajuda per una persona amb símptomes d'aturada cardiorespiratòria.

L'Associació per a la cardioprotecció de Canet de Mar, entitat responsable de les accions formatives i de sensibilització ciutadana envers la cardioprotecció, va ser qui va sol·licitar al consistori dur a terme aquest reconeixement públic. Per aquest motiu, van fer lliurament d'una placa commemorativa al cos de la Policia Local de Canet de Mar i van donar un diploma als dos policies responsables de l'actuació.

Canet de Mar forma part dels municipis per a la cardioprotecció i per aquest motiu s'està fent formació a diferents col·lectius per poder utilitzar amb efectivitat els desfibril·ladors automàtics.

Reconeixement policies locals