Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 19.08.2004

caiguda mur agost 2004Aquesta matinada, al voltant de les dues, ha caigut un mur d´uns 35 m2 al carrer Narcís Monturiol, a la zona de la costa de l´Hospital de Canet de Mar.

Dotacions dels Bombers, dels Mossos d´Esquadra i de la Policia Local han anat al lloc dels fets i han pogut comprovar l´esllavissament del mur que separa dues propietats, un bloc de pisos i una pensió.

Com a mesura preventiva s´han desallotjat els veïns dels dos edificis. Els pisos eren segones residències de famílies que passen les vacances a Canet i han marxat cap als seus domicilis habituals. La trentena de joves que estaven a la pensió han estat reallotjats en un altre edifici que no s´ha vist afectat.  No hi ha hagut cap dany personal.

L´alcalde Joaquim Mas i la tinent d´alcalde d´Urbanisme i Seguretat Ciutadana, Ibis Puig, han anat al lloc dels fets durant la nit i al matí ho han tornat a fer acompanyats dels tècnics municipals que n´estan fent l´informe corresponent.

L´Ajuntament ha requerit als propietaris que s´encarreguin també de fer l´informe tècnic que determini les causes de l´esfrondrament, la situació en què es troben el mur i els edificis i la previsió per a la tornada de les persones desallotjades.

19/08/04
12.30 hores