Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 21.07.2004

L´Ajuntament, el Centre d´Assistència Primària i les quatre farmàcies de Canet de Mar han signat  un nou conveni de col.laboració que inclou entre d´altres i pel que fa al funcionament del servei d´urgències, les novetats següents:

  • A partir d´ara els usuaris ja no han d´anar a la Policia Local amb la recepta d´urgència. Aquest servei el farà directament el Centre d´Assistència Primària (CAP) de Canet que, certificant que es tracta d´una urgència, avisarà la farmàcia de guàrdia.


  • Les farmàcies de Canet no tenen l´obligació d´obrir les 24 hores del dia. No obstant això, per facilitar els serveis farmacèutics, hi haurà una farmàcia oberta en horari normal de matí i tarda tots els dissabtes no festius. Els diumenges i festius també hi haurà una farmàcia oberta de 10.00 a 13.00 hores. A més a més, els dies laborables i els dissabtes a la tarda, la farmàcia de torn prorrogarà el seu horari fins a les 22.00 hores, amb la porta tancada i dispensant els medicaments a través de la finestreta.


  • Fora d´aquest horari, només s´atendran les urgències amb recepta mèdica i a través de l´avís del CAP. S´entén per urgència els medicaments que són de venda exclusiva a les farmàcies i que han estat receptats per un metge per ser aplicats immediatament.

Aquest conveni ha estat possible gràcies a la bona entesa entre els responsables de l´Ajuntament, del Col·legi de Farmacèutics, de les quatre farmàcies de Canet i del Centre d´Assistència Primària, totes quatre, parts signants del conveni.

Canet té tot l´any un servei d´urgència. El que es demana a la població és que en faci un ús adequat, que hi acudeixi quan realment no es pugui esperar als horaris de consulta i atenció habituals.

conveni farmàcies 2004
Acte de signatura a l´Ajuntament de Canet. Foto: Arxiu Municipal


Informació publicada el dijous 22 de juliol de 2004