Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
5 de març de 2021 - Número 350

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

L'Ajuntament de Canet de Mar informa de les Jornades de Portes Obertes que realitzaran els centres educatius del nostre municipi, d'educació infantil i primària (escoles) i secundària obligatòria (instituts).


Des de la Regió Sanitària de Girona s'ha assegurat que tothom es podrà vacunar a mesura que vagin arribant dosis de la vacuna al CAP de Canet. Serà el Centre d'Atenció Primària qui es posarà directament amb contacte amb les persones a qui cal administrar la vacuna.


Segons ha confirmat el cos de Mossos d'Esquadra a l'Ajuntament de Canet de Mar, aquesta està relacionada amb els aldarulls que es van produir durant aquest passat cap de setmana a Barcelona


El pròxim dijous 18 de març, l'equip del Síndic de Greues de Catalunya atendrà telemàticament a les canetenques i canetencs que vulguin formular una queixa o consulta.


En aquest punt, es va aprovar definitivament l'adjudicació de l'explotació d'aquest mòdul d'obra ubicat al passeig marítim de Canet de Mar fins al 9 de maig de l'any 2031.


El Ple va votar a favor de la moció presentada pels grups municipals de la CUP i Canet i Tu per rebutjar “l´informe tècnic d´estratègia d´actuació en el Maresme” presentat per l´Estat espanyol.














Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar