Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
11 de desembre de 2020 - Número 345

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya ha concedit quatre subvencions, per un valor de 363.311 euros, a l'Ajuntament de Canet de Mar per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'edificis de notable valor cultural per al trienni que compren els anys 2020, 2021 i 2022.


El calendari de la recollida de residus porta a porta a Canet de Mar patirà canvis durant les festes de Nadal perquè el personal de l´empresa pugui gaudir d´aquestes dates tan assenyalades. Consulta tots els canvis i l'ubicació de les àrees de recollida especial de paper i cartró i arbres de Nadal.


Durant les Festes de Nadal s'incrementa notablement l'activitat comercial al nostre municipi. Des del punt de vista policial, s'inicia un període de risc on es poden cometre diferents delictes. Per aquest motiu, la Policia Local de Canet ha posat en marxa la campanya 'Comerç Segur'.


Canet de Mar serà una de les localitzacions de 'Los Herederos de la Tierra'. Per aquest motiu, la productora Diagonal TV està buscant figurants que participin en aquesta producció que es rodarà a Canet durant el mes de gener de 2021. Consulta com apuntar-te al càsting.


L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de Canet de Mar se suma a la campanya 'Per Nadal, consum local' que s'impulsa des de l'Agència Catalana del Consum.


Les obres executades a la llar residencial han consistit en la realització d'un cobert i en reparar diferents defectes constructius que tenia l'edifici  i que durant anys han estat ocasionant problemes.








Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar