Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
27 de novembre de 2020 - Número 344

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Tot i que estem vivint la segona onada epidèmica de COVID-19 i ens trobem en un moment d'alt risc epidemiològic, s´inicia l´obertura progressiva d´algunes activitats amb mesures a tot Catalunya.


La Food Truck de Pop Up Xef visitarà un total de sis poblacions entre les quals hi ha Canet de Mar. La resta són Palamós i Olot (Girona), Les Borges Blanques i La Seu d'Urgell (Lleida) i Valls (Tarragona). Concretament, el programa rodat a Canet de Mar s'emetrà el pròxim dimecres 2 de desembre.


La Policia Local de Canet de Mar ha reforçat el nombre d´agents del seu cos. Concretament, s´han incorporat a la plantilla policial dos nous agents. L'objectiu és potenciar el servei de policia de proximitat a les diferents zones del municipi.


L'objectiu de les subvencions és donar suport a les persones autònomes així com a les empreses del sector turístic i d'interès turístic de Catalunya i que aquestes puguin mantenir l'activitat i garantir la seva supervivència.  


Des de l´Àrea de Medi Ambient de Canet de Mar es vol conscienciar i recordar a la ciutadania on cal llençar les mascaretes, els guants d´un sol ús i els envasos de gel hidroalcohòlic i com cal gestionar els residus en cas de ser positiu de COVID-19.


CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de Fundació “la Caixa”, aportarà 5.000 euros a la Fundació Els Garrofers de Canet de Mar en l´adequació d´un dels patis del centre per tal de poder adaptar-lo a les noves mesures i restriccions contra la COVID-19.


L'Ajuntament de Canet de Mar ja ha començat a col·locar els llums de Nadal que il·luminaran el municipi durant aquestes festes tan atípiques que ens tocarà viure aquest any a causa de la pandèmia de la COVID-19.


La Junta de Govern Local va aprovar les bases específiques i la convocatòria per a la concessió de subvencions per minorar la repercussió econòmica del pagament de l´IBI en contribuents amb situació econòmica desfavorida, per a l´exercici 2020.ACTES D'AGENDA DELS PROPERS DIES

AGENDA AL WEB
27.11.2020 - 17:30h

Lloc:
Videoconferècia

27.11.2020

Hora:
00:00:00

Fins data:
23-12-2020

Lloc:
Biblioteca P. Gual i Pujadas

Organitza:
Biblioteca P. Gual i Pujadas

29.11.2020 - 19:00h

Lloc:
Per streaming al canal de youtube de l'Ajuntament de Canet de Mar

Organitza:
Àrea de Cultura

05.12.2020 - 11:00h

Lloc:
Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Àrea de Cultura

 

Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar