Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
12 de novembre de 2020 - Número 343

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Des de l´Ajuntament de Canet de Mar lamentem informar que el passat dimecres 11 de novembre, l´atleta Jordi Llopart va morir a l´edat de 68 anys. En els darrers dies, Llopart es trobava en una situació de coma irreversible després d´haver petit un infart.


Concretament, es trau a licitació el mòdul de servei que hi ha ubicat al passeig marítim per destinar-lo a restaurant fins al dia 9 de maig de 2031.


Amb aquest acord, la SAREB cedeix a l'Ajuntament de Canet de Mar un total de 10 pisos per poder atendre les necessitats residencials que pateixen persones del municipi que es troben en risc d'exclusió social.


La regidoria d´urbanisme de l'Ajuntament de Canet de Mar segueix impulsant la renovació de la xarxa elèctrica de tot el poble amb llums amb tecnologia LED. En els darrers anys s´han canviat els llums de més de seixanta carrers del poble.


La Biblioteca té el segon millor percentatge de prèstec del Maresme amb un total de 1.94 préstecs per cada 10 habitants. Aquest alt percentatge ha estat possible gràcies a l' ebiblio.cat.


Andreu Graupera, el nou regidor de la CUP a l´Ajuntament de Canet de Mar, va prendre possessió del càrrec en el Ple Ordinari del passat 29 d´octubre, en substitució de Yasmina García.
Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar