Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
30 d'octubre de 2020 - Número 342

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

El govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat aquest 29 d'octubre un seguit de mesures per tal de frenar la propagació de la COVID-19 a Catalunya. La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l´activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori.


L´Ajuntament de Canet de Mar, seguint amb les indicacions de Protecció Civil, ha posat en marxa un dispositiu especial per tal d´evitar aglomeracions que afavoreixin la propagació de la COVID-19 al cementiri durant la festivitat de Tots Sants.


Enguany, la celebració de la festivitat de Tots Sants vindrà marcada per les mesures i restriccions establertes des del Govern espanyol i el Govern de la Generalitat de Catalunya per evitar els brots de contagi per COVID-19.


El Govern de la Generalitat ha acordat l´activació d´un paquet de mesures urgents amb l´objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT.


Es tracta d´una campanya de comunicació i promoció per tal de poder donar a conèixer els establiments del municipi que oferiran serveis especials durant aquest dies.


La Junta de Govern, formada per l'alcalde accidental i els tinents i les tinentes d'alcalde,  ha aprovat  iniciar el procés per a la concessió de 49 columbaris al Cementiri municipal.


Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar