Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
15 d'octubre de 2020 - Número 341

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

El govern de la Generalitat de Catalunya va anunciar el passat dimecres 14 d´octubre un seguit de mesures per tal de frenar la propagació de la COVID-19 a Catalunya. Aquestes noves restriccions tenen una vigència de 15 dies a partir de la seva publicació al DOGC (prevista demà, 16 d´octubre). Consulta-les totes.


El passat mes de setembre es va realitzar un cribratge comunitari als alumnes, treballadors del centre i pares mares d'alumnes. En total es van fer 949 proves PCR.  Aquest cribratge va servir per detectar casos positius asimptomàtics i tallar la cadena de transmissió. 


El Servei de Psicologia i Logopèdia Municipal, gestionat per l´empresa EDUVIC  ha organitzat una xerrada sobre els efectes psicològics causats per la pandèmia de la COVID-19 en els infants, adolescents i a les seves famílies. Aquesta xerrada es farà a través de la Plataforma Zoom.


La passada setmana, l'Escola d'Adults Maria Saus de Canet de Mar va iniciar el curs 2020-21 amb un total de 117 alumnes. Enguan, les classes es faran als mòduls de l'Institut Lluís Domènech i Montaner i a l'edifici de La Masoveria.


Gràcies a la donació d'aquests goigs, editats entre el 1958 i el 2015, la Biblioteca municipal P. Gul i Pujadas veu créixer l'extensa col·lecció de composicions poètiques de caire popular que ja té el seu fons documental.


Aquests aliments i productes van ser portats al magatzem de la Creu Roja de Canet i des d´allà, amb la coordinació de l´Àrea de Serveis Socials de l´Ajuntament seran distribuïts entre les famílies més necessitades del municipi.


El Castell de Santa Florentina  va acollir el rodatge de la superproducció internacional ‘Glow and Darkness´. Es tracta d´una sèrie basada en la vida de Francesc d'Assís, dirigida per José Luis Moreno.






Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar