Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de Mar Butlletí
2 d'octubre de 2020 - Número 340

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

En aquest espai hi trobaràs tota la informació sobre la situació de la pandèmia al nostre municipi i totes les mesures aprovades.


El percentatge de fets delictius produïts a Canet de Mar entre els mesos de juny i setembre de l´any s´ha reduït un 17.64% respecte al mateix període de l´any passat, segons les dades que s´han presentat a la reunió de Seguretat  que s´ha celebrat aquest divendres 2 d´octubre.


Passat el termini de lliurament de sol·licituds i de revisió del compliment dels requisits d'aquestes, el Tribunal va emetre una proposta per a la concessió de 168 subvencions amb un import de 1.000 Euros cadascuna.


L´Ajuntament obre la convocatòria de subvencions de concurrència competitiva per què les entitats i les associacions locals puguin demanar ajuts per les activitats, accions i projectes d´aquest any 2020.  El termini acaba el 13 d´octubre.


Una subvenció de la Diputació, sol·licitada per l'Ajuntament a través de l'Àrea de Medi Ambient, ens ha permès instal·lar una unitat mòbil que mesurarà la qualitat de l'aire al nostre municipi.


La construcció del nou pont ferroviari entre les poblacions de Malgrat de Mar i Blanes avancen al ritme previst i la circulació de trens es reprendrà a finals d'any.


S´ha detectat una resposta favorable dels joves cap al projecte ja que els agents tenien edats similars dels grups intervinguts,  s´ha utilitzat un llenguatge proper fent sempre ús de l´empatia en la situació actual.


L´Ajuntament ha pogut obtenir aquest pla, que té un horitzó de 6 anys, a través del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, qui ha donat suport tècnic i econòmic per a poder fer la redacció d´aquest estudi.


La sala d'exposicions de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner acollirà del 18 de setembre de 2020 al 14 de febrer de 2021 l'exposició Antoni Serra Fité. El ceramista del Modernisme.


Aquest projecte surt de la 'Teranyina Social' formada per grups de voluntaris i amb el suport i la col·laboració de l´Ajuntament de Canet de Mar, Creu Roja i Càritas.ACTES D'AGENDA DELS PROPERS DIES

AGENDA AL WEB
03.10.2020 - 11:00h

Lloc:
Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Àrea de Cultura

Preu:
7 euros (descomptes aturats, jubilats, estudiants i carnet de biblioteca 6 euros)

04.10.2020 - 10:00h

Lloc:
Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Àrea de Cultura

Preu:
Gratuït

10.10.2020 - 11:00h

Lloc:
Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Àrea de Cultura

Preu:
7 euros (descomptes jubilats, aturats, estudiants i carnet de biblioteca 6 euros)

10.10.2020 - 11:00h

Lloc:
Casa museu - Xamfrà Rieres Gavarra i Buscarons

Organitza:
Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Canet de Mar

Preu:
Activitat gratuïta

 

Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar