Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
21 d'agost de 2020 - Número 337

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

En el marc de la Festa Major Petita de Canet de Mar que se celebrarà aquest mes de setembre, des de la regidoria de Festes, amb la col·laboració de les àrees de Cultura i Joventut, s'organitzarà el Canet Suite Cultural, un cicle de concerts als jardins de Vil·la Flora.

El cicle ofereix una proposta musical fresca, innovadora, accessible i segura emmarcada a la Festa Major Petita del municipi i al mateix temps pretén donar suport al sector de la cultura, tan perjudicat per la crisis de la COVID-19.

Per tal de poder accedir als concerts, cal adquirir prèviament les entrades, per un màxim de dues persones i sense cap cost, a través de la plataforma Entrapolis.

 


El passat dimecres 12 d´agost, l´alcalde accidental, Pere Xirau i el Cap de la Policia Local de Canet de Mar es van reunir amb els màxims representats del departament de Seguretat Ciutadana de l´Àrea Bàsica Policial d´Arenys de Mar dels Mossos d´Esquadra.  La reunió es va produir arran de l´increment de fets delictius que s´estan detectant al municipi durant les darreres setmanes.

Amb l´objectiu de millorar la seguretat a Canet de Mar, es va decidir incrementar la presència policial del cos dels Mossos al municipi durant els caps de setmana d´estiu. D´aquesta manera, el cos de la Policia Local i el dels Mossos treballaran de manera coordinada per tal d´evitar robatoris i actes incívics al poble.


La recollida selectiva a Canet de Mar s´ha incrementat 2.5 punts percentuals respecte les dades obtingudes l´any anterior. Amb aquest augment, Canet obté un resultat del 71.14%.

Des de l´Àrea de Medi Ambient s´ha fet públic un informe detallat on s´analitzen els resultats de recollida selectiva de l´any 2019 tenint en compte l´evolució respecte els anys anteriors.


Des de l'Àrea de Mobilitat i Sostenibilitat s'ha decidit tallar el pas de vehicles al carrer Ample, carrer de la Font i, parcialment, també al carrer Castanyer durant els caps de setmana d'agost.

Davant l'augment de visitants durant aquest mes d'agost s'ha decidit tallar el trànsit de vehicles per tal de pacificar el nucli històric del municipi i fer-lo més agradable pels vianants.


Consum de tabac i assimilats

No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres.

Establiments i activitats d'hostaleria i restauració

S'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.


Gaudeix d´una nova manera de gaudir de la natura i del municipi fent les quatre rutes autoguiades que actualment es poden fer per tal de poder conèixer Canet de Mar i el seu entorn natural i arquitectònic.

Aquestes rutes de senderisme, de diferents graus de dificultat, durada i recorregut, et portaran per rials, boscos i rieres del municipi. Per tal de poder gaudir d´una millor experiència es recomana descarregar l´APP de Natura Local abans de començar la ruta. En aquesta aplicació hi podràs trobar informació en català, castellà,  anglès i francès.







ACTES D'AGENDA DELS PROPERS DIES

AGENDA AL WEB
22.08.2020 - 18:00h

Lloc:
Punt de Trobada: Casa museu Lluís Domènech i Montaner

Organitza:
Casa museu Lluís Domènech i Montaner

22.08.2020

Hora:
00:00:00

Lloc:
Plaça 11 de Setembre

Organitza:
Mares Malabaristes

27.08.2020

Hora:
00:00:00

Lloc:
Biblioteca P. Gual i Pujadas

Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar