Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
21 de juny de 2019 - Número 333

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Tot és a punt per a la celebració un any més, de la Festa Major de Sant Pere i Sant Pau. Aquest 2019 ens arriba amb un cartell farcit d'activitats d´allò més diverses. El tret de sortida el va posar divendres passat la inguauració de l'exposició “Gent fent Festa. Comediants i Canet 1975-1985, que podeu veure fins al dia 30 a la Sala Cultural Ramon de Capmany. I a partir d'ara, anirem vivint esdeveniments fins a finals de juliol, essent el dissabte 29 el dia de festa local.  Blanca Arbell ha aconseguit, per segon Mandat consecutiu, la majoria absoluta del plenari, gràcies als vots dels 5 regidors del seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, dels vots dels 4 regidors de Canetencs Independents, dels vots de la candidata de SOM CANET, Raquel Serra i del candidat de JUNTS PER CANET, Josep Antoni Massagué. Massagué obté el càrrec de regidor després de la renúncia dels tres primers membres de la llista electoral del seu partit.El cap de setmana de l´1 i el 2 de juny es van posar en funcionament els nous horaris de la línia de bus nocturn Sagalés. L´empresa d´autobusos va decidir fer una ampliació del seu servei a la línia N82, entre Barcelona i Malgrat de Mar.

La intensificació del servei serà només durant els mesos de juny, juliol i agost i estarà limitada als caps de setmana i a dies festius puntuals com la nit de la Revetlla de Sant Joan, la de Cap d´Any i la que coincideix amb la Festivitat de la Mercè.L´atenció al públic de l'Oficina d´Atenció Ciutadana serà, des d'ara i fins al 19 de setembre, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Durant aquest període no obrirem al públic dijous a la tarda.


CatSalut ha proposat un canvi de model d´atenció que reforçarà el servei durant els caps de setmana i els dies festius dels mesos d´estiu. L´objectiu és destinar aquest recurs addicional a millorar qualitativament l´atenció de la població.

Enguany, no es destinaran recursos a ampliar l´horari d´estiu fins a les 24 h sinó que es posarà en marxa un segon equip mèdic durant els caps de setmana i els festius d´aquest mateix període. L´horari d´atenció primària del CAP, per tant, serà el mateix que durant la resta de l´any (de 8.00 a 20.00 h). La resta d´horari, l´atenció continuada i urgent serà coberta pel punt d´atenció continuada (PAC) de Pineda de Mar.


Des de Participació ciutadana es demana a les entitats i les associacions locals que es tingui cura a l'hora de penjar cartelleria a la via pública per no embrutir l'espai urbà. L'Ordenança de Civisme i Convivència recull explícitament que NO es poden col·locar cartells i altres elements similars, fora dels llocs destinats a aquest efecte, com són les cartelleres municipals que hi ha repartides arreu del poble, i que qui no ho compleixi, s'exposa a una sanció econòmica de fins a 400 euros.


L'Ajuntament obre convocatòria per què les entitats i les associacions locals puguin demanar ajuts per a les activitats d'aquest any 2019. El termini acaba el 17 de juliol i tota la documentació es pot descarregar des de l'espai de la Finestreta digital del web de l'Ajuntament.


Els alumnes de cicle superior de l´escola Turó del Drac han realitzat en els darrers dies una acció artística a l´entorn urbà de l´escola. L´objectiu principal ha estat desenvolupar un projecte cultural i educatiu per aprendre a estimar l´entorn, guarnir-lo i respectar-lo. El projecte ha consistit a decorar les pilones del camí de l´escola.


Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar