Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
5 de desembre de 2018 - Número 318

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Han estat dos anys de converses que han culminat amb la compra, per part de l'Ajuntament, de l'edifici on s'ubicava El Centru, amb el local social de la planta superior i la rectoria nova. Amb un cost de 200.000 euros, el Centru passa a ser ara propietat de l'Ajuntament.


Ens visiten també la diputada Najat Driouech i el secretari general d'Igualtat, migracions i ciutadania, Oriol Amorós.  Han explicat a les entitats i a la comunitat magribina local, com està sent l'acollida dels joves menors estrangers que han arribat recentment a Canet i els han demanat implicació i col·laboració perquè la seva integració al municipi sigui al màxim de positiva.


La Festa de l'Esport va aplegar a l'envelat, esportistes, clubs i famílies per viure la nit anual de reconeixement a l'esforç, la tenacitat i el treball d'equip del que s'ha jugat durant la temporada que hem deixat enrere. Han estat uns dies dedicats a l'esport, que s'han afegit als actes reivindicatius del 25N, el dia internacional per a l'erradicació de la violència contra la dona.


L'equip de Joventut de l'Ajuntament s'ha reforçat aquesta tardor amb dos dinamitzadors. La Masoveria torna a estar oberta de dimarts a dissabte de 16.30h a 19.30h.


L'Ajuntament obre de nou aquest any, el procés públic perquè una entitat del municipi pugui fer-se càrrec del bar de la festa de Cap d'Any que es fa a l'envelat de Vil·la Flora. Les sol·licituds s'han d'entrar al Registre situat a l' Oficina d'Atenció al Ciutadà. El termini per fer-ho és el 12 de desembre de 2018.


Aquesta tardor s'han incorporat nous treballadors, de forma temporal o interina, per donar suport a alguns departaments o bé per cobrir vacants temporals o definitives a la plantilla de la corporació.


I l'Escola Misericòrdia com a centre de primària. L'STEAMcat, un programa d'innovació pedagògica que té com a principal objectiu impulsar entre l'alumnat, les vocacions científiques i tecnològiques.


Aquest 25 de novembre, al casal montblanquí de Montblanc, s'ha celebrat el campionat de Catalunya 2018 de sardanes. La colla sardanista Creixent de Canet de Mar n'ha resultat campiona, en quedar en la primera posició de la modalitat de Punts Lliures.


Aquest novembre ha tingut lloc, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, la presentació del tretzè volum de la revista Domenechiana que edita el CEDIM. L'Ajuntament estava representat pel 1r tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Hisenda, Pere Xirau, que va afegir, al seu parlament, unes paraules d'agraïment de l'alcaldessa.



Va ser una jornada festiva conduïda per Comediants i a la qual van assistir treballadors i extreballadors així com la direcció de l'empresa. També van acompanyar-los el vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès i l'alcaldessa Blanca Arbell.


Els mesos de novembre i desembre a les biblioteques del Maresme i de Badalona.


Una treballadora dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Salt ha patit recentment una gressió amb arma blanca, per part d'un usuari del servei. Aquesta agressió ha posat de manifest la indefensió que pateixen els treballadors a la primera línia d'atenció ciutadana, davant una part de la ciutadania, que aboca en aquests funcionaris i treballadors públics, de forma moltes vegades agressiva, tot el seu malestar, queixes i protestes envers la seva situació personal o familiar. Els treballadors del Servei Social d'Atenció Primària de Canet de Mar, han llegit un manifest.


L'Ajuntament obre aquest desembre, una línia de subvencions per a l'Impost de Béns Immobles (IBI). Hi poden optar els ciutadans que compleixin els requisits que es detallen a les bases de la convocatòria. La sol·licitud s'ha de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadana, a l'edifici central de l'Ajuntament. El termini de sol·licitud acaba el 17 de desembre de 2018.


Des de divendres 30 de novembre a les 6 de la tarda, els carrers de Canet llueixen l'enllumenat nadalenc. Una il·luminació pensada per oferir un ambient festiu i dinamitzar l'activitat comercial a la vila. S´encendrà cada dia fins al 6 de gener.


L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Promoció Econòmica, informa dels dies festius que els comerços poden obrir al públic durant el 2019. Consulteu també els que queden del 2018.


L'any 2019, seran festius locals per Festa Major els dies 29 de juny (dissabte i diada de Sant Pere i Sant Pau) i el dia 9 de setembre (dilluns, perquè el dia de la Mare de Déu de la Misericòrdia és diumenge).



ACTES D'AGENDA DELS PROPERS DIES

AGENDA AL WEB
07.12.2018 - 10:00h

Fins data:
09-12-2018

Lloc:
riera Sant Domènec i carrer Ample

Organitza:
Associació Mares Malabaristes i Àrea de Promoció Econòmica

Durada:
del 7 al 9 de desembre de les 10.00 a les 21.00 hores

08.12.2018 - 11:00h

Fins data:
00-00-0000

Organitza:
Àrea de Cultura

09.12.2018 - 11:00h

Fins data:
00-00-0000

Lloc:
Plaça Universitat

Organitza:
Amics de la Sardana i Colla Creixent

Durada:
de 11.00  a 14.00 hores

Tipus d'actes:
Dansa, Festa, Música

12.12.2018 - 19:00h

Fins data:
13-12-2018

Lloc:
Auditoria Jaume Dotras i Serrabella

Organitza:
Escola de Música

12.12.2018 - 17:00h

Fins data:
00-00-0000

Organitza:
Àrea de Joventut

Durada:
dimecres 12 i 19 de 17.00 a 20.00 hores

13.12.2018 - 18:00h

Fins data:
00-00-0000

Lloc:
Bar de l'Escola de Teixits de Punt (Sota el pati Plaça Industria, 1)

Organitza:
Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar

Preu:
gratuït

Tipus d'actes:
Conferència

Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar