Es tracta d'una prova que s'inclou al Circuit maresmenc de Cros, que ja ha passat per diversos municipis de la comarca i que ara ens arriba a nosaltres. És el 17è Cros de Canet, perquè aquesta és una prova que s'havia fet anteriorment al municipi, tot i que ara feia temps que no celebràvem. L'organització recau en l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, en el Club Atletisme Canet i en l'empresa Gesport - Gestió Esportiva del Maresme.
L’Àrea de Medi Ambient continua treballant per tal de corregir una de les incidències més importants i desagradables del porta a porta: l’abandonament de bosses d’escombraries a la via pública feta per una minoria de la població. Aquest abandonament es deu principalment a l’incompliment del calendari de la recollida porta a porta traient barreja de diferents residus.
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament s´ha posat en marxa un projecte d´envergadura que pretén definir l´estratègia de desenvolupament econòmic de Canet, a mig i a llarg termini: el PLA ESTRATÈGIC DE DESENVOLUPAMENT LOCAL. Els resultats hauran de permetre definir les línies d´actuació per potenciar els avantatges competitius del municipi per tal de reactivar l´economia i la societat local aprofitant els recursos endògens i promovent la cooperació pública i privada per fomentar el creixement, l´ocupació i la millora de la qualitat de vida de la població.
Durant el mes de desembre i gràcies a l'aportació econòmica de la Diputació de Barcelona, l´Àrea d´Obres i Via Pública de l´Ajuntament s´ha encarregat de gestionar la instal·lació de més tanques als parcs infantils del municipi. En concret, presenten nova imatge els parcs de la ronda Anselm Clavé, la plaça Pau Casals, la plaça del carrer Salvador Espriu i la plaça del Cavaió.
Qui ho desitgi ja pot passar per l'Ajuntament a recollir saques d'esporga. Les trobareu a l'Àrea de Medi Ambient i tenen un cost de 2,52 euros cadascuna. Les saques són per aquells habitatges amb jardí o pati, perquè puguin dipositar les restes vegetals al carrer. Els dies que es recullen les saques són els mateixos que la matèria orgànica, és a dir, dimarts, dijous, dissabte i diumenge. Són per a restes vegetals de mida petita.
El Servei municipal de psicologia i logopèdia, posa en marxa aquest gener el treball amb grups terapèutics. El Servei s'adreça a infants i joves en edat d'escolarització obligatòria, que estudiïn a Canet i hi estiguin empadronats. Dóna suport als centres educatius de Canet i a les famílies dels menors amb la intenció d'afavorir i millorar el procés d'aprenentatge dels alumnes. Ara, després de dos cursos centrats en la diagnosi, s'inicia el treball amb determinats usuaris que presenten dificultats que poden ser treballades mitjançant grups terapèutics i sessions de seguiment amb les famílies.