Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Audiollibres, una novetat del servei de biblioteca
PUBLICAT Dilluns, 13.02.2012
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Imatge audiollibres - bibliotecaL'activitat diāria a la Biblioteca P.Gual i Pujadas, posa de manifest que la seva tasca sobrepassa la difusiķ de la cultura a la poblaciķ. La Biblioteca és un punt de trobada, un espai de colˇlaboraciķ entre usuaris, un lloc on estudiar amb calma, ampliar coneixements i fer recerca de temes d'interčs o simplement punt d'accés a la realitat informativa del país i del mķn. Per aixō és molt fācil trobar-hi diāriament nens i nenes fent els deures o llegint contes, joves i adults estudiant i preparant matčries universitāries i usuaris llegint diaris i revistes d'actualitat. A banda de l'elevat trānsit de persones que hi van a fer trāmits, a buscar o endur-se llibres i fer consultes puntuals.

Perō la biblioteca, mica en mica i sobretot grācies a formar part de la xarxa de biblioteques de la Diputaciķ, estā adaptant el seu fons i la seva activitat diāria a les noves tecnologies. A la xarxa wifi, que ja fa molts mesos que estā disponible a tot l'equipament, se li han anat afegint diferents iniciatives, com ara l'espai internet i +, la biblioteca virtual i ara els audiollibres.

L'accés lliure a la cultura és un dret i per aixō iniciatives com la biblioteca virtual, ajuden a fer-la més accessible a tothom. L'expressiķ la biblioteca a un clic, és ara més real que mai. Amb el carnet d'usuari es poden fer moltes gestions des de l'espai virtual i els audiollibres en sķn la més nova.

A través de la xarxa de biblioteques, els usuaris poden descarregar-se gratuītament audiollibres en mp3, en catalā i castellā. Els audiollibres sķn llibres parlats, en la seva versiķ íntegra de l'obra original, llegits en veu alta per locutors, sense música de fons. Sķn obres clāssiques i actuals, agrupades en diferents categories. 

Entreu-hi i comproveu-ho.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^