ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest divendres es presenta el catàleg de la Casa museu
La Casa museu Domènech i Montaner i les seves col·leccions d'art
PUBLICAT Dijous, 24.03.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Cartell presentació catàleg Casa museu 2011

L'Ajuntament presenta aquest divendres al vespre, en un acte a l'Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits, el catàleg La Casa museu Domènech i Montaner i les seves col·leccions d'art. Finalment veu la llum un dels projectes més acurats quan a documentació i ressenya artística que ha elaborat l'Àrea de Cultura aquest final de legislatura.

Fer el catàleg ha estat possible, d'una banda, gràcies al suport de la companyia ACESA, que ha signat de nou un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament i ha fet una aportació econòmica de 6.400 euros. De l'altra, ha estat possible dur-lo a terme perquè en la seva elaboració han intervingut especialites de renom com Rossend Casanova, conservador del Museu de les Arts Decoratives de Barcelona i estudiós de Domènech i Montaner, Teresa Sala, especialista en mobiliari modernista i Mª Isabel Martin, conservadora del Reial Cercle Artístic.

El catàleg és un recull amb la història de la Casa museu i la col·lecció d'art composta de ceràmica, guixos, forja, vitralls, documents o fotografies amb vidre. Els seus autors són dos historiadors de l'art, Cristina Escolano i Vicente de la Fuente, que fa temps que estan aprofundint en l'obra de Domènech i Montaner.

ACESA ha participat fins ara en els tres projectes de la col·lecció Estudis de patrimoni, coeditats per l'Ajuntament, el Centre d´Estudis Canetencs i Edicions Els 2 Pins.

Presentació de La Casa museu Domènech i Montaner i les seves col·leccions d'art
Divendres 25 de març de 2011
19.00 hores
Aula Magna del CRTTT - Escola de Teixits
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^