ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local de Canet posa en marxa la campanya de ‘Comerç Segur´
Des de l'àrea de Seguretat Ciutadana es realitzen diferents campanyes durant tot l'any amb l'objectiu de garantir la seguretat de les canetenques i canetencs.
PUBLICAT Dijous, 02.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Policia local foto carrer

El pròxim dimecres 8 de desembre,  la Policia Local de Canet de Mar tornarà a enegar la campanya informativa i de prevenció 'Comerç Segur' per tal que el nostre municipi pugui realitzar l'activitat comercial i de restauració amb la major seguretat possible.

Com ja és habitual en aquestes dates, l'activitat comercial al nostre municipi s'incrementa notablement. Des del punt de vista policial, s'inicia un període de risc on es poden cometre diferents delictes. Per aquest motiu, la Policia Local de Canet ha posat en marxa, un any més, la campanya 'Comerç Segur'. Aquesta campanya pretén ser una acció preventiva i proactiva amb l'objectiu d'evitar delictes i furts i augmentar la percepció de seguretat al carrer.

La campanya consisteix en incrementar la presència de policia al carrer, sobretot en horari comercial. També, des de la comissaria de la Policia Local de Canet es mantindrà un contacte permanent amb els comerciants per tal que aquests puguin desenvolupar la seva activitat de forma segura.

Els agents també vetllaran per tal que tots els establiments i clients compleixin amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19 al nostre municipi.

Per a qualsevol dubte, aclariment o emergència, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Canet a través del telèfon 93 794 00 88 (o 092 amb telèfon fixe).

^