ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La col·laboració entre la Policia Local i els Mossos  permet atrapar els autors d´un robatori a Canet
L´Ajuntament posa en valor l´actuació policial dels agents locals, que han col·laborat amb el cos de Mossos d´Esquadra per identificar els autors dels fets
PUBLICAT Divendres, 22.10.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cotxes policials

La col·laboració entre la Policia Local de Canet de Mar i els Mossos d'Esquadra ha permès localitzar i detenir als dos presumptes autors d'un robatori que es va produir al nostre municipi el passat 26 de setembre.

Els fets van passar en un dels passos subterranis que uneixen el centre del poble amb el passeig marítim. Gràcies a la denúncia presentada per la víctima, la Policia Local de Canet i els Mossos van obrir una investigació que, mitjançant la visualització de les càmeres de vigilància i seguretat instal·lades en diversos punts del municipi, ha permès identificar i detenir els dos presumptes autors dels fets. Els dos homes estan acusats d'haver comès un delicte de robatori amb violència i lesions.

Des de l'Ajuntament volem fer valdre l'actuació i la col·laboració de tots els agents policials implicats en aquests fets, en especial als de la Policia Local de Canet de Mar. També insistim a la ciutadania sobre la importància que té denunciar els fets delictius, ja que aquesta és la millor manera per poder identificar i condemnar als autors d'aquests delictes.

^