Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 14.09.2021

ZONA DRASSANES DEL PLALes tasques d'arranjament de la xarxa de clavegueram de la zona de Drassanes del Pla ja han acabat.

Els treballs, que van començar el passat 17 d'agost i que han tingut una durada aproximada de tres setmanes, s'han realitzat en horari nocturn, després de la circulació de l'últim tren.

En una entrevista a Ràdio Canet, el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet ha celebrat la finalització d'aquestes obres que suposaran posar punt final al malestar de les veïnes i veïns de la zona.

Durant l'entrevista, Llovet ha explicat que no ha estat fàcil negociar el permís d'obres amb l'empresa ADIF, ja que la zona afectada es troba dins d'una zona de domini públic, a només 5 metres de les vies.

Llovet recorda que des de l'empresa ferroviària es va proposar traspassar tot el tram de clavegueram a la zona de la N-II, però que l'Ajuntament no hi va estar d'acord, ja que aquesta solució tenia un cost altíssim pels veïns.

Després de mesos de negociacions, finalment es van rebre tots els permisos per part d'ADIF i les obres s'han pogut dur a terme. Aquestes tasques de reparació de la xarxa de clavegueram han tingut un cost de 45.000 euros, més les taxes que s'han hagut de pagar a ADIF i el cost del personal de l'empresa ferroviària que controlava la seguretat de la zona.

INFORMACIÓ RELACIONADA NOTÍCIA | Comencen les obres d'arranjament del tram de la xarxa de clavegueram de Drassanes del Pla

NOTÍCIA | L´Ajuntament de Canet segueix negociant amb ADIF per poder dur a terme les obres del clavegueram de Drassanes del Pla

ENTREVISTA | La xarxa de clavegueram de Drassanes del Pla s'ha arranjat durant aquest mes d'agost