Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
Enguany, la fira canviarÓ d'ubicaciˇ per tal de poder complir amb els protocols establerts per evitar la propagaciˇ de la COVID-19. En aquest sentit, la circulaciˇ de vehicles en alguns punts del municipi es veurÓ alterada
PUBLICAT Dimarts, 14.09.2021
Fira Modernista circulaciˇ

Amb motiu de la celebraciˇ i muntatge de la 13a. Ediciˇ de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrÓ lloc els pr˛xims dies 17 (tarda), 18 i 19 de setembre i que aquest any, per tal de seguir els protocols sanitaris establers davant la COVID-19, ha requerit canvis en les ubicacions habituals de les activitats, els informem de les afectacions que tindran els esmentats canvis per la mobilitat al municipi.

El carrer mÚs afectat per les restriccions de trÓnsit serÓ la Plaša MaciÓ a la qual no es podrÓ accedir en vehicle a partir de les 16h. del divendres dia 17 i fins les 9h. del dilluns dia 19.

Per altra banda l'accÚs rodat al Passeig de la Miseric˛rdia i als carrers Abell Baix, Castanyer, de la Font, Eusebi Golart, Gram, Xarˇ Baix, EsglÚsia i plaša EsglÚsia quedarÓ RESTRINGIT durant les segŘents franges horÓries, divendres de 09 a 22h (˙nicament al Passeig Miseric˛rdia) i dissabte i diumenge de 09 a 22h a la resta de carrers.

La circulaciˇ de vehicles al carrer de la Font  quedarÓ restringida de 19 a 23:30 hores (divendres), 9 a 23:30 hores (dissabte) i de 9 a 22 hores (diumenge).

En tots aquests carrers els ve´ns podran accedir als garatges durant les hores nocturnes, facilitant l'entrada als mateixos a partir de les 22:30h. Si l'endemÓ preveu l'˙s del seu vehicle, li demanem que el tregui abans de les 9:30h del matÝ.

Des de l'organitzaciˇ som conscients de les molŔsties que aquestes restriccions poden representar-los, per˛ ateses les mesures i protocols de seguretat davant la COVID-19 i l'important flux de visitants que tÚ aquest esdeveniment, ens veiem amb l'obligaciˇ d'increment les mesures preventives per tal de garantir al mÓxim la seguretat dels ciutadans.

Davant qualsevol situaciˇ d'emergŔncia, poden contactar amb la Policia Local al n˙mero de telŔfon 93 794 00 88 o al 092 si truquen des d'un telŔfon fixe.

TambÚ els recordem que durant aquests dies podran aparcar el seu vehicle, nit i dia, als aparcaments de la Carbonella, el Santuari i l'Escola Turˇ del Drac, espais habilitats com a aparcaments p˙blics gratu´ts.

Al mateix temps els informem que a primera hora del divendres comenšaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual tambÚ us podeu veure afectats en menor o major mesura.

Des de l'Ajuntament volem agrair-vos per endavant la vostra comprensiˇ i colĚlaboraciˇ, i mÚs en una situaciˇ tan complicada com l'actual, i intentarem fer tot el possible perquŔ, malgrat tots els canvis que ha implicat aquesta ediciˇ, poder oferir-vos un cap de setmana ple d'activitats i noves propostes.